Workshops

Workshops “hiken met kids”

Omdat we naast klassieke hikingactiviteiten ook informatie en ervaringen willen delen organiseren we in samenwerking met diverse partners regelmatig workshops rond het thema hiken met kids of aanverwante topics. We gaven eerder al workshops voor Grote Routepaden en Wegwijzer in Brugge, Leuven, Antwerpen, en Gent. I.s.m. Child Care Academy kon je in Diest een workshop rond EHBO voor kids volgen. In 2018 staan we opnieuw op de Fiets en Wandelbeurs in Gent met een lezing en enkele workshops. Meer info hierover op de fiets- en wandelbeurswebsite.
De workshops/infosessies zijn altijd gericht op een praktische toepassing. Zo ga je steeds met heel wat tips huiswaarts.
Indien je vragen hebt over hiken met kids, of je wilt een workshop organiseren rond het thema, kan je steeds contact opnemen via GBNhiking (at) greatbynature (dot) be.

Grote Routepaden (GR) is de organisatie die instaat voor de wit-rode markeringen waarlangs je lange-afstandswandelroutes kan volgen. GR onderhoudt deze routes, creëert handige wandelgidsen en -kaarten, organiseert workshops en publiceert het toffe wandel- en fietsmagazine Op Weg.
Grote_Routepaden

Wegwijzer is een reisinformatiecentrum dat informatie over reizen aanbiedt via een bibliotheek, workshops en een reismarkt.wegwijzer

 Hiking Advisor is een organisatie door en voor hikers. Op hun website staat heel wat info rond hiken met kinderen.
Logo hiking advisor

Child Care Academy is een organiastie die zich via homeparty’s en infosessies richt op het informeren van mensen over zorg/EHBO bij kinderen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: