Great by Nature Hiking 2017

Met Great by Nature willen we gezinnen laten genieten van de natuur. Via hikings, meerdaagse wandelingen, laten we ze ontdekken welke leuke tijd je kan beleven als gezin. We organiseren daarom de GBN Hiking en enkele Challenges. Meer hierover kan je lezen op deze website.

Great by Nature Hiking 2017 

Locatie: Voerstreek

Voor deze editie kozen we de Voerstreek. Dit stukje Limburg, verscholen tussen Nederland en de provincie Luik, heeft een prachtig landschap met loofbosjes, omhegde weilanden en boomgaarden met prachtige bloesems. Ook deze keer kiezen we de routes zodat je zoveel mogelijk kan genieten van onverharde paden en de prachtigste plekjes. Her en der wandel je door één van de vele holle wegen om vervolgens te genieten van één van de vele vergezichten.  

Data: 20&21 mei 2017

Doelpubliek: Gezinnen met kids van 0 – 14 jaar. 

Dat kunnen koppels met kinderen zijn maar ook individuele vaders/moeders/nonkels/ tantes… met kinderen/nichtjes/neefjes… We gaan uit van een inclusief evenement waarbij we geen leeftijdslimieten opleggen.

Concept:

Het is een meerdaagse hiking voor gezinnen waarbij we, om het laagdrempelig te maken, de mogelijkheid aanbieden om het bivakmateriaal van bivakzone naar bivakzone te laten verplaatsen. Overdag maak je een wandeling met de kids terwijl je voor het vertrek nog wat praktische tips meekrijgt tijdens onze ‘last minute tips&tricks workshop‘. Je kan steeds kiezen uit meerdere routes per dag (met diverse afstanden en moeilijkheidsgraad).

Deelnameprijs:

  • 55€ voor volwassenen
  • 10€ voor kids (2000-2009)
  • 5€ voor baby’s en kleuters (2010-2016)
Opgelet! In functie van een goede organisatie zijn maximum 4 kinderen per ingeschreven volwassene toegelaten.

Inschrijven: 

Hier kan je inschrijven. Kosteloos annuleren kan tot en met 30 april 2017.

Ervaring vereist? 

Een hiking is een meerdaagse wandeling. Een zekere wandelervaring is dan ook handig maar niet verplicht! Bij voorkeur heb je wel al een of meerdere dagtochten ondernomen. Onze activiteiten zijn steeds zo opgezet dat we met routes op maat een brede doelgroep kunnen bereiken. Ook voor jonge als oudere kids proberen we steeds de uitdaging op maat vorm te geven.

 

Een kleine impressie van de editie 2016: 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Red Fox

 

En met de steun van diverse partners:

img_20161005_0001_new


bezoekerscentrum
De Voerstreek, het ideale decor voor een onvergetelijke uitstap of vakantie. Een wondermooie groene parel te midden van de bruisende steden als Maastricht, Luik en Aken. Wandelen, fietsen of gewoon lekker genieten? De Voerstreek heeft voor iedereen wat wils. Bezoek zeker het Bezoekerscentrum Voerstreek, 7/7 geopend met 2 interactieve (gratis) tentoonstellingen en alle mogelijke kaarten en brochures voor jou uitstap.
meer info: www.voerstreek.be

Grote_Routepaden

natuurpunt_logo_groen_

 

logo-wandelmagazine-zwart

Wandelmagazine: Hét vertrekpunt voor iedere wandelaar
Wandelmagazine is al ruim 35 jaar een begrip onder wandelliefhebbers. In ieder nummer lees je alles over lange & korte wandelingen dichtbij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa wordt uitgebreid geschreven. En natuurlijk vertellen we je alles over wat je tegenkomt aan natuur, landschap, cultuur & geschiedenis!
Het komende nummer niet missen? Profiteer dan van onze superaanbieding:  1 jaar Wandelmagazine (4 nummers) van €28,50 voor €21,50 + 4 cadeaus, waaronder 1000 routes van DeMooisteRoutes, de Ckaart, een kortingsbon van Taurus Outdoor én een extra cadeau, bijvoorbeeld Wandelwol!
www.wandelmagazine.nu/abonnement
 
Advertenties