GBN Hiking

Een GBN Hiking is een laagdrempelige tweedaagse hiking voor gezinnen met kids tot ongeveer 12 jaar. Je kan kiezen uit meerdere wandelroutes per dag, variërend van 8 tot 15km. Er is materiaalvervoer voor het bivakmateriaal. Je voeding en kledij draag je zelf mee. Je loopt gedurende het weekend in een lus naar de bivakzone om dan op zondag terug te keren via een andere route door de prachtige natuur. Onderweg zijn er opdrachtjes voor de kids om uit te voeren. Zo wordt het wandelen leuk afgewisseld.

Leeftijd van de kids?

Heb je een baby, peuter of kleuter? Dan is dit het hikingweekend voor jou. Is je kind wat ouder maar wandel je liever niet te lange afstanden dan kan je natuurlijk ook nog aansluiten. We zijn niet streng op de leeftijdsgrenzen.

Meerdere routes per dag

Overzichtelijke kaart

Materiaalvervoer voor het bivakmateriaal

Gezellige bivakzone

Kampvuur met marshmellows

Tips & tricks van een tof team

GBN Hiking @ Herentals

De GBN Hiking voor 2020 gaat door op 12 & 13 september 2020 en vertrekt vanuit Herentals. Via het wandelnetwerk Kempense Heuvelrug ontdek je een prachtig landschap.

Op zaterdag kan je kiezen uit routes van 8km, 10km, 13km of 16km per dag. Op zondag heb je de keuze uit routes van 8km of 9km. De routes gaan langs rustige waterlopen, door prachtige dennenbossen of langs oevers met schaduwrijke eikenbomen. Overnachten doen we op een camping met de nodige sanitaire voorzieningen.

Deelnamebedrag

 • Volwassenen betalen 35€pp
 • Kids vanaf 6 jaar (geboortejaren 2002-2013) betalen 15€pp*
 • Kids jonger dan 6 jaar (geboortejaren 2014-2019) betalen 5€pp*

*Max. 3 kids per volwassene.

In dit deelnamebedrag zijn volgende zaken inbegrepen:

 • Deelname aan de GBN Hiking
 • Wandelkaart van de regio met ingekleurde routes
 • Voor de kids: deelname aan de opdrachtjes onderweg
 • Verblijf op de camping
 • Drinkwater op de bivakzone & checkpoints
 • Materiaaltransport
 • Verzekering gedurende de hiking
 • Praktisch gadget
 • Ondersteuning door een tof GBN-team dat je op weg helpt

Inschrijven

Je kan je gezin via deze link registreren voor de GBN Hiking. Uiterlijk 5 dagen na registratie ontvang je een bericht van ons met de nodige betaalinstructies. Pas na betaling is je inschrijving volledig.

OPGELET: ondertussen is onze activiteit volzet. Als je je nu registreert kom je automatisch op de reservelijst. Je ontvangt pas een bericht indien er opnieuw vrije plaatsen zijn.

Annulatievoorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot en met 12 augustus 2020. Vanaf 13 augustus tot en met  1 maart wordt bij annulatie een organisatiekost verrekend van 15€ per volwassen deelnemer en 5€ per kind. Vanaf 1 september is geen terugbetaling meer mogelijk (met uitzondering van een geldig medisch attest, dan wordt er louter een organisatiekost cf. hierboven verrekend).


Enkele quotes

“De GBN Hiking is een gezellige bedoening. De opdrachtjes die de kids onderweg krijgen, het spelen op de bivakzone en dan nog een kampvuur met marshmellows… Een mooie afsluiter van de eerste dag.”

N.D.

“’s Ochtends wakker worden van fluitende vogeltjes, met de natte voeten door de dauw… dat was veel te lang geleden!”

T.N.

“Creatief zijn met voeding voor 2 dagen. Dat was een beetje een uitdaging maar met de tips en tricks van GBN lukte het vlotjes.”

A.Z.

Enkele sfeerbeelden van vorige edities:


%d bloggers liken dit: